Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne problemy z serwerem Minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem _ReplateS_ mam swój serwer Minecraft i potrzebuje pomocy. Otóż 22.08.2014r. na mój serwer przyszedł angielski gracz pisałem z nim trochę i on chciał, żebym dał mu op, bo "lepszego" admina od niego nie ma. Oznajmiłem mu, że nie dam bo serwer startuje i potrzebujemy graczy no i wtedy się zaczęło. Napisał mi "hahahahaha jestem hakerem i  zhakuje twój serwer i konto na YT" - wiadomość była po angielsku. Wystraszyłem się trochę i nie wiedziałem co mam zrobić... Przejdźmy do problemu: Wieczorem zauważyłem dziwne zjawisko najpierw straszny dźwięk, a później nagle wyrzuca z serwera graczy i wyskakuje "Timed out", to samo stało się na drugi dzień rano. Czy to może znaczyć, że mój serwer padł ofiarą hakera? I czy mogę to jakoś zabezpieczyć? Jeśli tak to jak to zrobić?

Proszę o szybką odpowiedź.

Z góry Dziękuję i Pozdrawiam _ReplateS_

Opublikowano

Możliwe. Pisz do hostingu na którym jesteś może oni coś poradzą.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...